Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Exmanželka Bena Afflecka má novú lásku: Zbalila sexi pracháča!

Jennifer Garner Zobraziť galériu (6)
Jennifer Garner (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Žiari šťastím! Reč je o herečke Jennifer Garner (46), ktorá je od začiatku októbra oficiálne rozvedená. Ako informuje magazín Us Weekly, za Bena Afflecka (46) už má aj náhradu. Ide o 40-ročného podnikateľa Johna Millera. Dvojica je spolu zhruba pol roka a určite nám dáte za pravdu, že brunetka zbalila ozajstného fešáka.

Jennifer Garner a Ben Affleck tvorili svojho času jeden z najkrajších párov šoubiznisu. V roku 2015 oznámili svetu, že to v ich vzťahu škrípe. A hoci sa svoje manželstvo pokúsii viackrát zachrániť, bolo to márne. Začiatkom októbra ich súd oficiálne rozviedol. 

„Ich láska bola obrovská a stále k sebe cítia vzájomný rešpekt. Spolu vychovávaju svoje deti a tie sú pre nich na prvom mieste. Ben ju bude vo všetkom a vždy podporovať a veľmi si praje, aby bola šťastná,” uviedol pre magazín Us Weekly zdroj z okolia dvojice.

Zatiaľčo sa sa v médiach hovorilo o Benových milenkách, Garner po svojom boku nemala žiadného chlapa. Ako ale vyšlo najavo, nie je sama. Jej srdce si získal o šesť rokov mladší podnikateľ John Miller Ten je rozvedený, má dve ratolesti a so známou herečkou sú spolu zhruba pol roka.   

„Začína to byť medzi nimi celkom vážne. John je z Jen nadšený. Ich vzťah vyzerá byť zdravý a plný lásky,” uviedol pre Us Weekly človek blízky známej herečke. 

Jennifer Garner
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Us Weekly)

Viac o téme: Jennifer GarnerBen Affleck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu