Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Seriálová kráska sa na deti nechystá: Deti milujem, ale tomuto dám vždy prednosť

Karl Cook a Kaley Cuoco Zobraziť galériu (5)
Karl Cook a Kaley Cuoco (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Americká herečka Kaley Cuoco sa zatiaľ nechystá mať deti. Predstaviteľka Penny zo seriálu Teória veľkého tresku (2007) sa tak vyjadrila v rozhovore pre reláciu Entertainment Tonight. Ako uviedla, zatiaľ sa "nedostala" do štádia, keď by plánovala stať sa matkou, ale v budúcnosti chce mať s manželom Karlom Cookom potomkov.

"Zatiaľ tam nie som, ale viem, že budem, pretože milujem deti. Momentálne pracujem... sústreďujem sa na prácu a môjho manžela. Ale milujeme deti a milujeme zvieratá, takže nám je súdené mať deti," prezradila 32-ročná rodáčka z kalifornského Camarilla.

Cuoco sa za Cooka vydala tento rok v júni. Dvojica tvorí pár od roku 2016. Zasnúbili sa vlani v novembri, keď Cook herečku požiadal o ruku na jej 32. narodeniny.

Kaley Christine Cuoco sa stala známou ako Bridget Hennessy v úspešnom sitkome 8 jednoduchých pravidiel (2002 - 2005). V rokoch 2005 a 2006 účinkovala v dramatickom seriáli Čarodejnice (1998 - 2006). V spomínanom sitkome Teória veľkého tresku účinkuje od roku 2007 a spolu s kolegami a kolegyňami si zaň vyslúžila šesť nominácií na Screen Actors Guild Awards v kategórii Najlepšie herecké obsadenie komediálneho seriálu. Od októbra 2014 má hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.

Viac o téme: Kaley CuocoKarl Cook
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu