Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Modelku zradili sexi šaty: Na tvári úsmev a tam dole... Hups!

Gigi Hadid Zobraziť galériu (9)
Gigi Hadid (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Ukázala viac, než chcela! Gigi Hadid (23) je úspešnou modelkou, takže s objektívmi fotoaparátov si veľmi dobre rozumie. To však nezabránilo trapasu, ktorý sa jej prihodil na udeľovaní cien Fashion Media Awards. Blondínke totiž počas pózovania fotografom vykukli nohavičky.

Očarujúca, ale nepozorná! V New Yorku aktuálne prebieha Fashion Week, v rámci ktorého sa konajú aj viaceré sprievodné podujatia. V centre diania nemôžu chýbať sestry Gigi a Bella Hadid, keďže patria medzi najúspešnejšie manekýnky súčasnosti. 

Krásky sa stihli predviesť na predvádzacom móle, ale vyšli si aj za zábavou. Médiá zaujala staršia z nich - Gigi, ktorá si na udeľovanie cien Fashion Media Awards obliekla krásne metalické šaty. Ich strih bol ozaj zaujímavý. Avšak stačila chvíľka nepozornosti plavovláska pustila prítomných pod sukňu. 

Treba ale dodať, že Gigi toho v minulosti ukázala už aj viac. Ako modelka je zvyknutá pózovať v sexi outfitoch, či spodnej bielizni. Na konte má dokonca už aj pózovanie v Evinom rúchu, takže tento "kiks" ju určite trápiť nebude. 

Gigi Hadid fotografom nechtiac ukázala nohavičky.
Zobraziť galériu (9)
Gigi Hadid fotografom nechtiac ukázala nohavičky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Gigi Hadid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu