Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Prasklo tajomstvo známej modelky: Ploché bruško je fuč!

Gigi Hadid nosí pod srdcom dieťatko. Zobraziť galériu (6)
Gigi Hadid nosí pod srdcom dieťatko. (Zdroj: profimedia.sk)

PENNSYLVÁNIA - Krásne prekvapenie! Modelka Gigi Hadid oslávila v uplynulých dňoch 25. narodeniny. K nim si spolu s priateľom - spevákom Zaynom Malikom (27) nadelili ten najkrajší dar. Ako informuje portál tmz.com, čoskoro sa z nich stanú rodičia.

Galéria: Gigi Hadid je úspešnou modelkou
Dokonalá postavička je v prípade modeliek samozrejmosťou. Sú však výnimky, kedy sa krásky živiace modelingom, tešia z toho, že priberajú. V takejto výnimočnej situácii sa momentálne nachádza aj Gigi Hadid, ktorá je podľa medializovaných informácií v piatom mesiaci tehotenstva. 

Potvrdzujú to aj zábery, z nedávnej oslavy blondínkiných narodenín, ktoré strávila v spoločnosti najbližších na rodinej farme v Pennsylvánii. Pri pohľade na modelkine bruško je zrejme, že sa zaoblilo. Gigi sa k tehotenstvu zatiaľ príliš nevyjadruje.

Gigi Hadid sa už zaoblilo bruško.
Zobraziť galériu (6)
Gigi Hadid sa už zaoblilo bruško.  (Zdroj: Instagram)

Vo februárovom rozhovore pre i-D Magazine sa však netajila tým, že sa na materstvo cíti byť pripravená. „Čím som staršia, tým viac myslím na to, že si jedného dňa začnem zakladať rodinu. Netuším, či sa budem stále venovať modelingu,” poznamenala krásna blondínka.  

Gigi Hadid a britský spevák Zayn Malik začali spolu randiť v roku 2015. Spoznali sa počas nakrúcania videoklipu k skladbe Pillow Talk. V roku 2018 prišiel v ich vzťahu šokujúci rozchod. Avšak v decmebri si k sebe opäť našli cestu a teraz ich lásku spečatí aj spoločný potomok.

Spevák Zayn Malik a modelka Gigi Hadid sú v radostnom očakávaní a už čoskoro sa im narodí spoločný potomok.
Zobraziť galériu (6)
Spevák Zayn Malik a modelka Gigi Hadid sú v radostnom očakávaní a už čoskoro sa im narodí spoločný potomok.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Gigi HadidZayn Malik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu