Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tajomstvo svetovej hviezdy prezradené: Už to vie celý svet!

Robin Thicke Zobraziť galériu (5)
Robin Thicke (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Americký spevák Robin Thicke a jeho priateľka April Love Geary budú mať dievčatko. Pohlavie druhého spoločného dieťaťa potvrdila mamička prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografie z párty v Los Angeles.

Na jednom zábere je možné vidieť, ako je čokoládovú tortu s ružovou plnkou, pričom cez fotku je nápis "Je to dievča". Pohlavie potvrdila aj v popise k ďalšej fotke, na ktorej sa pár bozkáva. Dvojica tento rok vo februári privítala na svete dcéru Miu Love. Štyridsaťjedenročný interpret už má aj osemročného syna z manželstva s Paulou Patton. S herečkou sa rozviedol v roku 2015, po desiatich rokoch manželstva.

Robin Thicke debutoval v roku 2003 albumom A Beautiful World, po ktorom nasledovali nahrávky The Evolution Of Robin Thicke (2006), Something Else (2008), Sex Therapy: The Session (2009), Love After War (2011), Blurred Lines (2013) a Paula (2014). S predposlednou menovanou sa mu podarilo dobyť americký aj britský rebríček, pričom z nej pochádza aj jeho najúspešnejší hit Blurred Lines, na ktorom spolupracovali aj T.I. a Pharrell Williams.

Viac o téme: Robin ThickeApril Love Geary
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu