Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ben Affleck sa vláči s milenkou, jeho ex... Wau, celá žiari!

Jennifer Garner Zobraziť galériu (10)
Jennifer Garner (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Krásna a úspešná! Taká je herečka Jennifer Garner (46), ktorú s Benom Affleckom (46) spája nielen 13 rokov manželstva, ale i tri ratolesti. Nedávno sme vás informovali, že slávny herec sa momentálne venuje 22-ročnej cicuške z Playboya. Jeho ešte stále zákonitá žena dostala v týchto dňoch hviezdu na Chodníku slávy a obklopená svojimi najväčšími láskami priam žiarila.

Ben Affleck a Jennifer Garner tvorili jeden z najkrajších párov šoubiznisu. A hoci sa istý čas snažili svoje krachujúce manželstvo zachrániť, nepodarilo sa. 

O hercovi sa v týchto dňoch hovorí, lebo ho paparazzi viackrát zvečnili v spoločnosti 22-ročnej glamour modelky menom Shauna Sexton. Tá mala po jeho boku nahradiť producentku Lindsey Shookus, s ktorou istý čas randil. 

O novom mužovi po boku Jennifer sa zatiaľ nehovorí. Kráska sa ale môže chváliť pracovnými úspechmi. Najnovšie dostala svoju hviezdu na Chodníku slávy. V  tento veľký deň ju prišli podporiť jej najblažší, vrátane detí. Pozrite sa, aké boli na svoju hviezdnu a krásnu maminu pyšné!

 

Jennifer Garner so svojími ratolesťami.
Zobraziť galériu (10)
Jennifer Garner so svojími ratolesťami.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jennifer GarnerBen Affleck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu