Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slávneho herca zatienila jeho žena: Sorry, George, všetky oči na ňu!

Amal Clooney zatienila svojho slávneho manžela. Zobraziť galériu (5)
Amal Clooney zatienila svojho slávneho manžela. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Kto je tu vlastne hviezda?! V utorok sa konala slávnostná premiéra seriálu Catch 22. V ňom si zahral aj George Clooney (58), ktorý sa na počine podieľal aj ako producent a spolurežisér. Spoločnosť mu robila jeho atraktívna manželka Amal (41). Vo vydarenom outfite, s dokonalým mejkapom a účesom vyzerala perfektne. Dokonca sa jej podarilo svojho slávneho muža zatieniť.

George Clooney len nedávno priznal, že mu jeho manželka zakázala jazdiť na skútri a iných motocykloch. Dôvodom bola nehoda, ku ktorej došlo v lete minulého roka. Stalo sa tak na Sardínii, keď sa herec na skútri zrazil s dodávkou. V tom čase sa na talianskom ostrove zdržiaval spoločne so svojou manželkou a dvojičkami Alexandrom a Ellou, pretože tam nakrúcal seriál Catch 22.

Zdá sa, že spomínaný zákaz vzťah tejto prominentnej dvojice nijako neovplyvnil. Ruka v ruke sa objavili na slávnostnej premiére. Amal mala oblečené zaujímavé šaty, ktoré jej svedčali farbou aj strihom. Krátka sukňa odhaľovala jej stehná, ktoré si určite celkom radi obzreli mnohi prítomní páni. 

Atraktívna a inteligentná tmavovláska dokonca na seba upútala viac pozornosti ako jej slávny manžel. Clooneymu to ale určite nevadilo. Veď je nepochybne rád, že sa môže takouto krásnou ženou popýšiť. 

George Clooney so svojou krásnou manželkou Amal.
Zobraziť galériu (5)
George Clooney so svojou krásnou manželkou Amal.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: George ClooneyAmal Clooney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu