Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zamilovaná herečka v bikinách: S milencom vyzerajú ako z katalógu!

Gwyneth Paltrow Zobraziť galériu (8)
Gwyneth Paltrow (Zdroj: Instagram)

CAPRI - Radosť na nich pozerať! Herečka Gwyneth Paltrow (45) je šťastne zamilovaná. A tento stav sa príjemne odráža i na jej zovňajšku - vyzerá totiž skvele. S milencom, producentom Bradom Falchukom (47) si v uplynulých dňoch dopriali oddych a nevyhli sa pozornosti paparazzov.

Gwyneth Paltrow už síce nepatrí medzi najmladšie herečky, avšak postavičkou im môže smelo konkurovať. Ako vyznávačka zdravého životného štýlu a pravidelného pohybu nemá ani kilo navyše. V septembri oslávi 46. narodeniny a veru nejedna jej rovesníčka by chcela v bikinách vyzerať tak dobre ako ona. 

Šaty môže smelo a bez výčitiek odhodiť aj jej frajer Brad. Ten je od herečky o dva roky starší, ale udržiava sa v skvelej kondícii. Dôkazom sú paparazzi zábery spred pár dní.

Zaľúbenci si dopriali oddych na luxusnej jachte v blízkosti talianskeho ostrova Capri. Okrem božských tiel pútali pozornosť aj vzájomnou náklonnosťou. V apríli tohto roka sa v médiách objavili špekulácie, že dvojica sa zosobášila. Dohady však nepotvrdili, ani nevyvrátili.  

Hoci Gwyneth a Brad majú pomaličky na krku 50-tku, v plavkách vyzerajú obaja skvele.
Zobraziť galériu (8)
Hoci Gwyneth a Brad majú pomaličky na krku 50-tku, v plavkách vyzerajú obaja skvele.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Gwyneth Paltrow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu