Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezdu Melrose Place zatkli: Napadla strážcov zákona!

Heather Locklear Zobraziť galériu (6)
Heather Locklear (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Americkú herečku Heather Locklear zatkli pre podozrenie z napadnutia zástupcu šerifa a paramedika. Informovali o tom úrady s tým, že strážcov zákona privolali v nedeľu do jej domu pre spor Locklear s rodinou alebo priateľmi. Keď však k nej okolo jedenástej večer dorazili, 56-ročná rodáčka z Los Angeles vyzerala značne pod vplyvom omamných látok, uviedol Garo Kuredjian z úradu šerifa okresu Ventura.

Locklear najprv kopla zástupcu šerifa a potom aj záchranára, ktorého privolali, aby skontroloval jej zdravotný stav v súvislosti s jej zjavnou intoxikáciou. Následne ju vzali do nemocnice a odtiaľ do väzby za napadnutie. Nasledujúce ráno ju prepustili na kauciu 20-tisíc dolárov (v prepočte zhruba 17 100 eur) a podľa zdroja z jej okolia herečka ešte v pondelok nastúpila na liečenie. Manažér Locklear zatiaľ na otázky agentúry AP nereagoval.

Za podobných okolností pritom herečka skončila za mrežami aj vo februári, keď napadla strážcov zákona, ktorí prišli do jej domu po tom, ako údajne napadla svojho priateľa Chrisa Heissera. V apríli v tejto súvislosti pred súdom odmietla vinu.

Locklear, ktorá už aj v minulosti bojovala so závislosťou, pritom nie je na liečení prvý raz. V marci 2008 jej lekár privolal pomoc, pretože mala podľa neho samovražedné sklony a v júni toho istého roku vyhľadala pomoc v súvislosti so psychickými problémami. V septembri 2008 ju zatkli aj za jazdu pod vplyvom alkoholu. Na liečenie závislosti pritom dobrovoľne nastúpila i tento rok v marci.

Heather Locklear je známa predovšetkým zo seriálu Melrose Place (1992 - 1999), za ktorý si vyslúžila štyri roky po sebe nominácie na Zlatý glóbus pre najlepšiu herečku v televíznom seriáli. Ďalšie dve nominácie na ceny Hollywoodskej asociácie zahraničných novinárov (HFPA) získala v rokoch 2000 a 2002 vďaka seriálu Všetci starostovi muži (1996 - 2002). Predstavila sa aj vo vedľajších rolách v desiatkach celovečerných filmov, napríklad v horore Podpaľačka (1984), akčnom filme Rana istoty (1997) či v romantickej komédii Dievča z lepšej spoločnosti z roku 2003. Diváci a diváčky ju tiež mohli vidieť v televíznych filmoch Nora Robertsová: Záhadná vražda (2007) alebo Štyridsiatka na krku (2008).

 

Viac o téme: Heather Locklear
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu