Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hviezda Sexu v meste šokovala fanúšikov: Aha, je z nej chlap!

Cynthia Nixon Zobraziť galériu (5)
Cynthia Nixon (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Pikantné odhalenie! O to sa počas víkendu postarala herečka Cynthia Nixon (52), známa najmä z úspešného seriálu Sex v meste. Prostredníctvom sociálnych sietí totiž svetu oznámila, že z jej dcéry je dnes už syn. A pridala aj spoločnú fotografiu.

Cynthia Nixon, ktorá v seriáli Sex v meste stvárnila Mirandu, je od roku 2012 vydatá za aktivistku Christine Marinoni. Spolu vychovávajú tri ratolesti. Najmladší Max má 7 rokov, 15-ročný Charles Ezekiel a 21-ročná Samantha sú z herečkinho vzťahu s fotografom Danym Mozesom.

Herečka Cynthia Nixon so svojou manželkou.
Zobraziť galériu (5)
Herečka Cynthia Nixon so svojou manželkou.  (Zdroj: Instagram)

V uplynulých dňoch Cynthia poriadne prekvapila verejnosť priznaním, že jej dcéra Samantha podstúpila zmenu pohlavia. Dnes je z nej Samuel Joseph. Na instagrame zverejnila ich spoločnú momentku z promócií „Som taká hrdá na svojho syna,” pripísala k fotke herečka, ktorá kandiduje na post guvernérky. 

Cynthia Nixon so svojim najstarším dieťaťom - kedysi dcérou Samanthou, dnes synom Samuelom Josephom.
Zobraziť galériu (5)
Cynthia Nixon so svojim najstarším dieťaťom - kedysi dcérou Samanthou, dnes synom Samuelom Josephom.  (Zdroj: Instagram)

Hviezda seriálu Sex v meste nie je jedinou celebritou, ktorej dieťa podstúpilo zmenu pohlavia. Spomenúť možno dcéru speváčky Cher, či princezničku Brada Pitta a Angeliny Jolie, ktorá túži byť chlapcom. 

Viac o téme: Cynthia NixonSex v meste
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu