Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Britská celebrita strašila paparazzov: Otrčila na nich obrovské...

Gemma Collins Zobraziť galériu (11)
Gemma Collins (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - ...stehná! Šoubiznis je plný krások, ktoré si potrpia na to, aby boli ich krivky dokonalé. A potom tu máme také hviezdičky, ktoré si z kíl navyše vôbec nerobia ťažkú hlavu. K nim rozhodne patrí aj Angličanka Gemma Collins (37). Blondínka, známa z viacerých reality šou, sa dokonca hrdo pretŕča polonahá, či v outfitoch, ktoré vôbec jej kyprej postave nelichotia. Jeden taký si obliekla v uplynulých dňoch a paparazzi mali čo robiť, keď ju stretli.

Gemma Collins je svojská blondínka, ktorá je vo Veľkej Británii dobre známa. Aj my na topkách sme ju už spomínali. Nedalo sa odolať. Jej sebavedomie je totiž také veľké, ako jej nadváha. Kyprá blondíka sa smelo pretŕča, kde sa dá a robí všetko preto, aby nejakým spôsobom zaujala. 

V uplynulých dňoch si vyšla na párty a opäť sa jej podarilo na seba strhnúť pozornosť. Oblečené mala totiž čierne šaty s rázpokami po oboch stranách tela.

Pri chôdzi a keď Gemma stála to vyzeralo ešte ako-tak. Vo chvíli, ako si sadla, bulvárnym fotografom sa naskytol čudesný pohľad. Ktovie, či pri pomyslení na jej faldíky a tučné stehná nemali problém zaspať..

Gemma Collins
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: profimedia.sk)
 

Viac o téme: Gemma Collins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu