Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najnovšie FOTO Johnnyho Deppa vyľakajú aj vás: Preboha, veď vyzerá ako chorý!

Johnny Depp s fanúšičkou. Zobraziť galériu (7)
Johnny Depp s fanúšičkou. (Zdroj: Instagram)

RUSKO - Mnohí ho takmer nespoznali! Herca Johnnyho Deppa (54) netreba nikomu predstavovať. Aj keď... Na aktuálnych fotografiách vyzerá úplne inak, než sme zvyknutí. Fanúšikovia sa zhodujú, že známy umelec na nich pôsobí dojmom, akoby mal vážne zdravtné problémy.

Johnny Depp je nielen úsešným hercom, ale má aj vlastnú hudbnú kapelu s názvom The Hollywood Vampires. S ňou je aktuálne na európskom turné. Na instagrame sa objavili fotky, ktoré tam zverejnili šťastné fanynky. Ti sa chceli so svetom podeliť o radosť z toho, že si zapózovali so svojim idolom. Všetci však riešia niečo celkom iné. 

Johnny totiž na záberoch nevyzerá najlepšie. „Preboha, takmer som ho nespoznala. Je chorý? Má zdravotné problémy?” pýtali sa šokovaní fanúšikovia. Slávny herec je dosť vychudnutý a hoci sa na záberoch usmieva, spokojne a šťastne vôbec nepôsobí. Či sa na Deppovom vzhľade podpísala choroba, alebo je to len výsledok búrlivého životného štýlu, nevedno.   

Medzi fanúšikmi sa však našli aj takí, čo sa Deppa zastávajú. „Na mňa nepôsobí ako chorý človek. Jednoducho len starne. Ako každý iný smrteľník,” znejú komentáre tých, čo na hercovi nevidia žiadnej chyby. Vy môžete vyjadriť svoj názor v diskusii.   

Takto v súčasnosti vyzerá Johnny Depp.
Zobraziť galériu (7)
Takto v súčasnosti vyzerá Johnny Depp.  (Zdroj: Instagram)

Johnny Depp na aktuálnych záberoch.
Zobraziť galériu (7)
Johnny Depp na aktuálnych záberoch.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Johnny Depp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu