Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Johnny Depp má dnes 55: Bože, ale veď sa už na seba takmer ani nepodobá!

Johnny Depp Zobraziť galériu (13)
Johnny Depp (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Prirodzené starnutie, choroba alebo príprava na film? Už niekoľko dní sa špekuluje, čo sa deje s hercom Johnnym Deppom. Ten dnes oslavuje 55 rokov, na posledných záberoch však už nepôsobí ako ten lámač ženských sŕdc, akým vždy bol.

Johnny Depp je známy ako skvelý herec. Za všetky filmy spomenieme Nožnicovorukého Edwarda, Čokoládu, Pirátov z Karibiku, Alicu v krajine zázrakov alebo Vraždu v Orient exprese. Okrem tohto chlebíčka sa však umelec venuje aj hudbe. 

Johnny Depp má dnes
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Walt Disney Pictures)

Aktuálne je Johnny na turné so svojou skupinou Hollywood Vampires, v rámci ktorého sa o pár dní ukáže aj v Českej republike. Fotografie z Ruska a Nemecka však jeho fanúšikov poriadne vystrašili. Depp totiž vyzerá poriadne vychudnuto a strhane. Takmer všetci sa obávajú o jeho zdravie. 

Hoci niektorí poukazujú na to, že herec už nie je najmladší a má nárok na prejavy starnutia, hneď sa vynorili rôzne špekulácie. Tie v pozitívnejšom duchu sa týkajú nakrúcania nových filmov, iní fanúšikovia sa zas obávajú, že na jeho výzore sa odrazil rozvod a súdne procesy s manažmentom či ochrankármi.

Johnny Depp má dnes
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Instagram)

Tie najhoršie teórie porovnávajú Johnnyho výzor s tým, ako vyzeral Charlie Sheen v čase, keď priznal ťažkú chorobu. A búrlivý spôsob života ani jednému z nich cudzí veru nie je. Exmanželka Amber Heard navyše poukázala na Deppovu záľubu v alkohole. Samotný umelec sa zatiaľ k ničomu nevyjadruje. Situáciu sa snažia zachrániť zdroje z jeho okolia:„Johnny je zdravý. Na turné sa má skvele a užíva si hranie s chlapcami,” tvrdia.  Tak dúfajme, že nič vážne za zmenou jeho výzoru naozaj nie je. 

Johnny Depp
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Instagram)

Johnny Depp kedysi
Zobraziť galériu (13)
Johnny Depp kedysi  (Zdroj: Bonton)

Viac o téme: Johnny Depp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu