Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávna modelka bez servítky o pôrode: Natrhnutá až po zadok! - Úprimná FOTO ako bonus

Chrissy Teigen Zobraziť galériu (7)
Chrissy Teigen (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Tá sa s tým nemazná! Reč je o modelke Chrissy Teigen (), ktorá svojím najnovším vyhlásením mnohých šokovala. Z exotickej krásky je dnes dvojnásobná mamina a o tento stav sa so svetom delí bez akéhokoľvek prikrášlenia. Nemá problém priznať, čo by iné ženy tajili, a na instagrame bez okolkov zverejní fotky, na ktorých má od hviezdy z červeného koberca poriadne ďaleko.

Kedykoľvek sa Chrissy Teigen ukáže v spoločnosti, vyzerá tip-top. Sú však situácie, kedy aj tie najväčšie hviezdy prežívajú to, čo bežné smrteľníčky. A pôrod a dni po ňom k nim rozhodne patria. Najnovšie to dokazuje aj samotná modelka. 

Chrissy prostredníctvom twitteru vytrúbila do sveta, že pri príchode jej dcérky Luny na svet - v roku 2016 - sa musela vyrovnať aj s pomerne nepríjemnými záležitosťami. „Môžem potvrdiť, že popôrodný život je o 90% lepší, keď sa neroztrhnete až po zadok,” vyjadrila sa bez servítky tmavovláska, ktorá tak dala najavo, že pri narodení synčeka sa tomuto našťastie vyhla. 

Neobišlo ju ale nosenie špeciálnych popôrodných nohavičiek. Aj o túto informáciu sa Chrissy podelila s celým svetom, keď na instagrame zverejnila fotku, na ktorej jej vytŕčajú spod voľnej sukne. Modelka očividne pobehuje po dome do pol pása nahá, aby boli jej prsia bábätku kedykoľvek k dispozícii. A jej vizáž určite komentovať nebudeme :) Nuž, ako sme už spomínali, aj celebrity sú len ľudia z mäsa a kostí...  

Kruto úprimnú FOTO novopečenej mamičky Chrissy Teigen nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Chrissy TeigenJohn Legend
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu