Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najintímnejšia FOTO hviezdnej Gwyneth Paltrow: Takto ste ju určite NIKDY nevideli!

Gwyneth Paltrow Zobraziť galériu (7)
Gwyneth Paltrow (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Poriadne prekvapila! Herečka Gwyneth Paltrow (45) býva mnohými často označovaná ak nudná, čudná a nie až tak veľmi obľúbená. Aj napriek tomu však má dostatok fanúšikov, s ktorými komunikuje prostredníctvom sociálnych sietí. Tam pri príležitosti Dňa matiek zverejnila aj fotku, na ktorej pózuje celkom nahá a tehotná.

Hoci Gwyneth Paltrow nepatrila medzi najväčšie hollywoodske sexice, má za sebou vzťahy s mužmi, o ktorých sníva nejedna žena. Ako 24-ročnú ju o ruku požiadal Brad Pitt, s ktorým randila tri roky. Svadba sa nekonala, lebo blondínka sa na manželstvo necítila byť pripravená. Neskôr tvorila pár aj s charizmatickým Benom Affleckom.  

Za jej osudového muža možno považovať speváka kapely Coldplay - Chrisa Martina. Za neho sa v roku 2003 vydala a porodila dcéru Apple a syna Mosesa. V apríli 2015 však podla žiadosť o rozvod a od leta 2016 sú rozvedení.  

Hoci manželstvo prominentnej dvojice stroskotalo, majú medzi sebou dobrý vzťah a ich ratolesti sú pre nich všetkým. Práve vďaka Chrisovi sa Gwyneth stala matkou. A aj ona mala teda uplynulú nedeľu sviatok. Pri jeho príležitosti zverejnila na instagrame momentku, ktorou mnohým vyrazila dych. 

Pózuje na nej totiž v Evinom rúchu a s guľatým bruškom. Fotka vznikla pred 14 rokmi, keď nosila pod srdcom svoju dcérku Apple. A hoci takéto momentky od hviezd sú dnes celkom bežné, Gwyneth sme takto ešte nemali možnosť vidieť. 

FOTO tehotnej a nahej Gwyneth Paltrow nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Gwyneth Paltrow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu