Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hviezda z Fontány pre Zuzanu po rokoch v spoločnosti: Má stále peknú tvár a hrozne dobré nohy!

Eva Vejmělková je rovnako očarujúca ako v mladosti. Zobraziť galériu (7)
Eva Vejmělková je rovnako očarujúca ako v mladosti. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Stále rovnako krásna! Meno Evy Vejmělkovej sa mnohým spája najmä s kulotovou trilógiou Fontána pre Zuzanu, v ktorej stvárnila ústrednú postavu. Na konte má účinkovanie aj v ďalších počinoch, no na prelome milénia sa rozhodla uprednostniť svoje súkromie. Párkrát sa pred kamery ešte vrátila. Urobila tak aj kvôli filmu Kluci z hor, ktorý mal v týchto dňoch premiéru. A známa blondínka na nej nemohla chýbať!

Evu Vejmělkovú v našich končinách netreba veľmi predstavovať. Dokonca ju možno smelo označiť za jednu z najkrajších herečiek bývalého Československa. Rodáčka z Karvinej sa presávila najmä ako Zuzana v trilógii Fontána pre Zuzanu. Popularitu si získala aj ako Píšťalka v počine Jak básníkům chutná život, či ako Hanka v seriáli Chlapci a chlapi. 

Krásna blondínka nedávno oslávila 49. narodeniny. Pochopiteľne, na jej tvári nechýbajú vrásky. Čo je mnohým sympatické, známa blondínka odoláva skrášľujúcim zákrokom. Pri pohľade na jej krásny úsmev nám možno dáte aj za pravdu, že ich ani nepotrebuje.  

Eva do spoločnosti chodieva len výnimočne. Stalo sa tak aj v týchto dňoch, keď mal premiéru film Kluci z hor, v ktorom si zahrala. Herečka si pri tej príležitosti obliekla čierne šaty. Tie odhaľovali jej nohy, ktorými by aj dnes mnohým chlapom pomotala hlavu.

Filmovú Zuzanu si však stráži jej manžel Dušan Rapoš, s ktorým už roky tvoria harmonicky pôsobiaci pár. Sobášili sa v roku 2000 v Las Vegas a majú dve dcéry - Taru a Ritu. 

Eva Vejmělková s manželom Dušanom Rapošom nna premiére filmu Kluci z hor.
Zobraziť galériu (7)
Eva Vejmělková s manželom Dušanom Rapošom nna premiére filmu Kluci z hor.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Eva Vejmělková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu