Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúca FOTO krásky z telenoviel: TOTO s jej telom spravila rakovina!

Lorena Meritano Zobraziť galériu (10)
Lorena Meritano (Zdroj: Instagram)

BOGOTA - Och! Ukázať sa svetu v Evinom rúchu si vyžaduje odvahu. Fotky, ktoré na sociálnych sieťach zverejňuje herečka Lorena Meritano (47), si však vžadujú MEGA odvahu. Kráska, známa napríklad z telenoviel Divoký anjel a Skrytá vášeň, totiž kvôli rakovine prišla o prsia. So svetom sa podelila o kruto úprimný záber svojho nahého tela.

Argentínska herečka Lorena Meritano si v uplynulých rokoch prešla peklom. V roku 2014 jej lekári diagnostikovali rakovinu prsníka. O ten prišla, nasledovala chemoterapia a kvôli prevencii si musela dať odstrániť aj ľavý prsník a vaječníky. Presne v čase, keď mala absolvovať náročné operácie sa dozvedela, že jej manžel Ernesto Calzadilla podal žiadosť o rozvod. 

Telenovelová kráska sa však krutým ranám osudu nepoddala. Vyhrala svoj boj nad rakovinou a zmierila sa aj s obrovským sklamaním z lásky. 

Už počas choroby bola Lorena veľkou bojovníčkou a posilou pre mnohé ženy s rovnakým problémom. Silu a odvahu im dodáva dodnes. Napríklad aj tak, že na sociálnych sieťach bez príkras zverejňuje fotografie z najťažšieho obdobia svojho života. Okrem momentiek, na ktorých nemá vlasy, ukázala aj svoje vyzlečené telo po odstránení pravého prsníka. Šokujúcu FOTO nájdete v GALÉRII>>

  

Viac o téme: Lorena Meritano
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu