Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hviezdna blondínka outfitom neohúrila, ale jej tvár... Wau!

Uma Thurman Zobraziť galériu (9)
Uma Thurman (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Priam žiarila! Uma Thurman (47) patrí medzi hviezdy, ktoré netreba asi nikomu predstavovať. Herečka má na konte účinkovanie v mnohých úspešných filmoch a pred kamerami je stále dosť aktívna. S módou si až tak veľmi nerozumie. Potvrdila to aj outfitom, ktorý predviedla v uplynulých dňoch. Dobre sa ale pozrite na jej tvár!

S filmami Kill Bill, Pulp Fiction, Moja super ex, Bedári, či Chlap na roztrhanie je neodmysliteľne späté menom herečky Umy Thurman. Blondínka, ktorá sa v minulosti živila aj ako modelka, má podľa medializovaných infromácií momentálne rozpracovaných zhruba päť filmových projektov. 

Popri práci sa však stíha venovať aj rodine a dobročinným aktivitám. Jednou z nich je charitatívna organizácia Room To Grow, ktorá sa zameriava na znevýhodné matky. Pred pár dňami sa konalo podujatie, na ktorom herečka ako jeden zo zakladajúcich členov nemohla chýbať.

Uma si na akciu obliekla čierne minišaty, legíny rovnakej farby a nie práve najlepšie vyzerajúce balerínky. V módnej polícii by teda veľmi dobre neobstála...Našťastie, vydarený účes, dokonalý mejkap a žiarivá pleť to ako-tak zachránili. 

Uma Thurman oslávi o pár dní 48. narodeniny a vyzerá takto skvele.
Zobraziť galériu (9)
Uma Thurman oslávi o pár dní 48. narodeniny a vyzerá takto skvele.  (Zdroj: profimedia.sk)

Uma Thurman týmto outfitom príliš neohúrila.
Zobraziť galériu (9)
Uma Thurman týmto outfitom príliš neohúrila.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Uma Thurman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu