Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Paparazzi FOTO známej hviezdy po pôrode: Keď ich uvidela, takmer ju porazilo!

Khloé Kardashian Zobraziť galériu (8)
Khloé Kardashian (Zdroj: instagram.com/khloekardashian/)

LOS ANGELES - Má ho obrovský! Khloé Kardashian (33) svojho času tvrdo pracovala na tom, aby jej oblá postava bola hodná obdivu. Avšak nedávne tehotenstvo sa na jej zovňajšku podpísalo. A novopečená mamička sa kíl navyše desí. Rovnako tak aj paparazzi fotiek svojho kyprého zadku, ktoré nedávno obleteli médiá.

Khloé Kardashian sa zhruba pred mesiacom stala matkou. Nevernému milencovi Tristanovi Thompsonovi porodila dcérku, ktorej dali meno True. Prominentná mamička sa pred pár dňami vybrala na prechádzku s kočíkom. A v pätách mala paparazzov. 

Krátko nato sa jej fotky v elastických legínach objavili v médiách. „Keď som tie zábery zbadala, neverila som vlastným očiam, že môj zadok je taký veľký,” poznamenala k tomu novopečená mamička. 

Khloé sa podľa vlastných slov už nevie dočkať dňa, kedy bude môcť naplno začať cvičiť. „Chcem svoje telo naspäť,” dodala Kardashianka. Tú už istý bulvárny fotograf zvečnil na ceste do posilňovne, pričom okolo pásu mala omotanú mikinu, aby jej nebolo tak veľmi vidno zadok. 

Khloé Kardashian na paparazzi záberoch.
Zobraziť galériu (8)
Khloé Kardashian na paparazzi záberoch.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Khloé Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu