Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Z dcéry Johnnyho Deppa je už žena: Z toho, čo robí pred objektívom, bude chlapom horúco!

Johnny Depp s dcérou Lily-Rose. Zobraziť galériu (9)
Johnny Depp s dcérou Lily-Rose. (Zdroj: Instagram)

MALIBU - Je z nej koketa! Hoci vzťah Johnnyho Deppa (54) a Vanessy Paradis (45) v roku 2012 stroskotal, vzišli z neho dve ratolesti. Bulvár sa zaujíma najmä o dcéru Lily-Rose, ktorá kráča v šľapajách slávnych rodičov. Pred pár dňami sa predviedla ako modelka a bola pri tom poriadne zvodná. Aha!

Talentovaná po otcovi, krásna po mame! Lily-Rose Depp nie je v šoubiznise žiadnym nováčikom. Za sebou má prvé skúsenosti s filmovými kamerami - účinkovala napríklad v počinoch Tanečnica, Tusk, či Planetarium - a stále viac je o nej počuť aj ako o modelke. Prominentná dcéra má dobrý vzťah s Karlom Lagerfeldom, ozdobila už titulné stránky viacerých prestížnych magazínov a je tvárou značky Chanel. 

Pred pár dňami ju zvečnili paparazzi na pláži v Malibu. Lily-Rose spoločne s profesionálnym fotografom vytvárali sériu záberov, ktoré nenechajú bez povšimnutia žiadneho muža. Kráska totiž pred objektívom pózovala len v krátkom kabátiku a nohavičkách. Samozrejmosťou boli tiež zmyselné pózy. Nuž, zdá sa, že z Lily-Rose rastie sebavedomá a šarmantná žena...

Paparazzi FOTO Lily-Rose Depp nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Johnny DeppVanessa ParadisLily-Rose Depp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu