Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi modelka výrazne pribrala: Ale mini sa vzdať nemieni!

Miranda Kerr sa takto zaoblila. Zobraziť galériu (8)
Miranda Kerr sa takto zaoblila. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Sexi aj v tehotenstve! Mnohé celebritné mamičky dbajú o to, aby boli príťažlivé aj v čase radostného očakávania. Modelka Miranda Kerr (34), ktorá nosí pod srdcom svoje druhé dieťatko, nie je výnimkou. Manželka pracháča Evana Speigela si nedávno vyšla na obed a v minišatách, ktoré končili tesne pod zadkom, pútala pozornosť okoloidúcich i paparazzov.

Austrálčanka Miranda Kerr je krásna žena, ktorá donedávna predvádzala pred objektívom svoje hriešne krivky. Nečudo, ze svojho času očarila herca Orladna Blooma, za ktorého sa vydala a porodila mu syna. Manželstvo prominentnej dvojice sa však po troch rokoch skončilo. 

Aktuálnym partnerom známej krásky je úspešný podnikateľ Evan Spiegel. Tomu povedala Miranda svoje "áno" v máji minulého roka. Modelka bola pred pár dňami hosťom v šou Jimmy Kimmel Live!, kde prezradila, že jej syn Flynn veľmi túžil po súrodencovi. Nuž, nepotrvá dlho a jeho sny sa naplnia. 

Mirandu totiž počas uplynulých dní nafotili paparazzi cestou na obed a pri pohľade na jej brucho je zrejme, že pôrod je na spadnutie. Zaoblená kráska mala oblečené kvetované šaty, ktorých sukňa končila tesne pod zadkom. 

Miranda Kerr si zašla na obed v kratučkých šatách, ktoré odhalili jej stehná.
Zobraziť galériu (8)
Miranda Kerr si zašla na obed v kratučkých šatách, ktoré odhalili jej stehná.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Miranda Kerr
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu