Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Medové týždne známej sexice: Holá pózovala mužovi - FOTO sú na webe!

Emily Ratajkowski s manželom Sebastianom. Zobraziť galériu (9)
Emily Ratajkowski s manželom Sebastianom. (Zdroj: SITA)

UTAH - Žiarlivý očividne nie je! Hoci sa z Emily Ratajkowski (26) stala nedávno vydatá pani, aj naďalej sa na sociálnych sieťach pretŕča v provokatívnych pózach a viac nahá ako oblečená. V podobnom duchu sa nesú i momentky zo svadobnej cesty, ktoré kráska zverejnila na instagrame. Manželovi Sebastianovi pózovala v Evinom rúchu a on sa o pohľad na holé krivky svojej ženy podelil s celým svetom.

Najradšej je nahá! To Emily Ratajkowski potvrdila už neraz. Kráska, ktorá sa živí modelingom a príležitostne sa predvedie aj ako herečka, má božské krivky a bola by ich ozaj škoda skrývať. 

Aktuálne ich vystavila na obdiv aj na fotkách z medových týždňov. Tie si Emily a Sebastian užili v luxusnej vile so súkromným bazénom, a tak modelka nemala problém kúpať sa aj bez plaviek. Počas pózvania manželovi dbala o to, aby intímne partie zostali skryté, prsia schovala do dlaní. 

Nejeden chlap by mal zrejme problém s tým, keby sa jeho láska takto pretŕčala na internete. Sebastian očividne nie je ten typ. „Ach, Emily, tvoj manžel je šťastný muž. Prebúdzať sa s tebou v posteli musí byť nádherné,” zafantazíroval si pod fotkami jeden z mnohých obdivovateľov vydatej modelky.   

Sexi FOTO nahej Emily Ratajkowski nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Emily RatajkowskiSebastian Bear-McClard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu