Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávny spevák otcom: Narodila sa mu dcérka... Aha, aké meno dostala!

Robin Thicke
Robin Thicke (Zdroj: SITA/AP)

NEW YORK - Americký spevák Robin Thicke a jeho partnerka April Love Geary majú prvé spoločné dieťa. Dievčatko, ktoré dostalo meno Mia, prišlo na svet vo štvrtok 22. februára. Šťastnú novinku oznámil samotný spevák prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil krátke video ako drží dcérku v náručí, ku ktorému napísal "Mia Love Thicke sa narodila 22. 2. o 13:33. Ďakujem, Bože a April Love!”

Štyridsaťročný Thicke a 23-ročná Geary sa začali stretávať krátko po tom, ako jeho vtedajšia manželka, herečka Paula Patton požiadala o rozvod. Na verejnosti sa spolu po prvý raz ukázali v máji 2015 na Medzinárodnom filmovom festivale v Cannes. Spevák už má sedemročného syna Juliana so spomínanou Patton, s ktorou sa rozviedol v roku 2015, po 10 rokoch manželstva.

Robin Thicke debutoval v roku 2003 albumom A Beautiful World, po ktorom nasledovali nahrávky The Evolution Of Robin Thicke (2006), Something Else (2008), Sex Therapy: The Session (2009), Love After War (2011), Blurred Lines (2013) a Paula (2014). S predposlednou menovanou sa mu podarilo dobyť americký aj britský rebríček, pričom z nej pochádza aj jeho najúspešnejší hit Blurred Lines, na ktorom spolupracovali aj T.I. a Pharrell Williams.

Viac o téme: Robin ThickeApril Love Geary
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu