Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Promi dcéra pretŕčala na ulici gaťky: To mohla ísť aj bez šiat!

Anais Gallagher Zobraziť galériu (7)
Anais Gallagher (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Akoby ich ani nemala na sebe! Transparentné kúsky sú súčasťou mnohých šatníkov. Či už medzi hviezdami, ale aj u bežných smrteľníčok. V nedeľu večer po takomto odvážnom outfite siahla aj Anais Gallagher (18) - dcéra hudobníka Noela Gallaghera (50), ktorá si to na párty magazínu British Vogue namierila v celkom priesvitných šatách.

Noel Gallagher je verejnosti známy nielen vďaka pôsobeniu v slávnej kapele Oasis, ale tiež vďaka kontroverzným výrokom. Robbie Williams je podľa neho zas*aná cirkusová opica, Backstreet Boys by mal niekto zastreliť, a sám seba označuje za kráľa kráľov, či sčasti génia a sčasti debila. Týmito a iným "perlami" neraz šokoval verejnosť...

A vyzerá to tak, že ľudí rada udivuje aj jeho dcéra Anais, ktorú mu pred 18 rokmi porodila bývalá manželka Meg Matthews. Prominentná dcérenka totiž v nedeľu večer zavítala na párty magazínu British Vogue. A popri modelke Naomi Campbell, či speváčke Rite Ora sa jej podarilo zaujať. 

Bodaj by nie! Anais mala oblečené transparentné šaty, spod ktorých jej presvitali čierne nohavičky. Kúsok, ktorý by si asi väčšina žien obliekla skôr do postele, doplnila koženou bundou, výraznými šperkami a martenskami. 

Odvážny OUTFIT prominentnej dcéry Anais Gallagher nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Noel GallagherAnais Gallagher
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu