Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pikantné priznanie známej krásky: Po kuchyni pobehuje nahá - Aha!

Chrissy Teigen Zobraziť galériu (6)
Chrissy Teigen (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Nehanbí sa! To známa modelka Chrissy Teigen (32) dokázala už neraz. Mnohí majú určite v pamäti jej odvážne pózovanie v Evinom rúchu, či provokatívne róby, v ktorých bežne chodieva do spoločnosti. Manželka speváka Johna Legenda (39) však pobehuje vyzlečná aj doma. Dokazuje to napríklad momentka, ktorú zverejnila na instagrame.

Chrissy Teigen a John Legend tvoria jeden z najkrajších párov šoubiznisu. K dcérke Lune im čoskoro pribudne ďalšie dieťatko. A hoci sa modelka po prvom pôrode nevrátila k pôvodnej postave, ťažkú hlavu si z toho nerobila. Neprajníkov odbila slovami, že prvoradé sú pre ňu potreby jej dieťaťa a nevzdala sa ani obľúbeného pózovania v Evinom rúchu. 

Odhalená sa pretŕča na sociálnych sieťach aj dnes, keď jej do pôrodu ostáva niekoľko dní. Na instagrame zverejnila napríklad fotku z kuchyne, na ktorej je hore bez a holé prsia prekryla obrázkami šalátu. „Nehaňte ma, prosím. Som silná, hrdá a prirodzená žena, ktorá pripravuje šalát a snaží sa žiť svoj život,” pripísala k momentke Chrissy. 

Reakcie fanúšikov boli rôzne. Viacerí sa však zhodli na tom, že Teigen je nielen krásna žena, ale obdivujú ju aj pre to, že má zmysel pre humor. 

Odvážnu FOTO Chrissy Teigen nájdete v GALÉRII>> 

Viac o téme: Chrissy Teigen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu