Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Taxikár ukradol tašku Johna Legenda: Teraz mu hrozí tvrdý trest

John Legend Zobraziť galériu (6)
John Legend

NEW YORK - Newyorského taxikára uznali vinným z vlaňajšej krádeže tašky speváka Johna Legenda, v ktorej mal okrem iného manžetové gombíky v hodnote 25-tisíc dolárov (v prepočte vyše 20-tisíc eur).

Šesťdesiatštyriročného Augustina Hilaria usvedčili v utorok z prechovávania ukradnutého majetku. Muž čelí až siedmim rokom za mrežami, súd jeho trest oznámi na pojednávaní 12. marca. Na utorkovom pojednávaní sa zúčastnil aj samotný spevák, ktorý pred súdom svedčil.

Hilario sa krádeže dopustil vlani v marci na Medzinárodnom letisku Johna F. Kennedyho v New Yorku, keď sa Legend spolu s manželkou, modelkou Chrissy Teigen a ich dcérou Lunou vracal z dovolenky v Maroku a na chvíľu nechal bez dozoru letiskový vozík, na ktorom mal batožinu. Páchateľa usvedčili na základe záznamu z bezpečnostnej kamery. Prokurátori uviedli, že ukradnutý majetok vrátane spomínaných manžetových gombíkov, ktoré spevák dostal od manželky, Legendovi vrátili.

John Legend, vlastným menom John Roger Stephens, mal na konte dve demá, keď v roku 2001 stretol rappera Kanyeho Westa, ktorý mu pomohol presadiť sa v hudobnom priemysle. Ešte pred vydaním debutového albumu Get Lifted (2004) na seba upozornil spoluprácami s viacerými interpretmi ako Jay Z, Alicia Keys či Lauryn Hill. Po spomínanom debute nasledovali sólovky Once Again (2006), Evolver (2008), Love In The Future (2013) a Darkness And Light (2016).

Okrem toho vydal tiež štyri koncertné nahrávky, spoločný album s The Roots s názvom Wake Up! (2010) a podieľal sa aj na nahrávke Cruel Summer (2012) labelu G.O.O.D Music. Na konte má desať cien Grammy a získal tiež Oscara a Zlatý glóbus za pieseň Glory, ktorú nahral s rapperom Commonom na soundtrack snímky Selma (2014). Okrem hudby sa venuje aj herectvu, predstavil sa napríklad vo filme La La Land (2016).

Viac o téme: John Legend
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu