Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slávny spevák je v tom až po uši: Ďalšia žaloba zo sexuálneho obťažovania!

Nelly Zobraziť galériu (3)
Nelly (Zdroj: SITA/AP Photo/Seivan M. Salim)

LOS ANGELES - Americký rapper a herec Nelly čelí ďalšej žalobe zo sexuálneho obťažovania. Tentoraz pre incident, ktorý sa údajne stal vlani 5. decembra v anglickom Cliffs Pavilion v Essexe.

Podľa informácií portálu TMZ žena tvrdí, že interpreta po šou požiadala o spoločnú fotografiu. Rodák z Austinu v Texase ju pevne chytil a požiadal ju, aby spolu s jej priateľmi išla do jeho šatne. Po príchode na miesto ju však rapper zobral do inej miestnosti, kde začal masturbovať, snažil sa jej vyzliecť vrchnú časť oblečenia a nútil ju k orálnemu sexu. Pri úteku z izby ju nazval hanlivým výrazom. Údajná obeť uviedla, že nevolala políciu, pretože si myslela, že jej aj tak nebudú veriť. Nellyho právny zástupca Scott Rosenblum uviedol, že jeho klient považuje tvrdenia nemenovanej ženy za nepravdivé a počas spomínaného turné bola po jeho boku po celý čas jeho partnerka.

Prípad sa dostal na verejnosť približne dva mesiace po tom, ako Nellyho zažalovala istá Monique Greene zo znásilnenia v jeho autobuse. V žalobe Nellyho obviňujú zo sexuálneho zneužitia aj ďalšie dve nemenované ženy. Ich výpovede sa uvádzajú ako dôkazy o tom, že rapper prejavil znaky predátorského správania sa voči mladým fanúšičkám. Rapper už podal protižalobu.

Nelly sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1993, keď založil skupinu St. Lunatics. Tá má na svojom konte zatiaľ iba jednu štúdiovku s názvom Free City (2001) a kompiláciu Who's The Boss (2006). Ako sólový interpret debutoval albumom Country Grammar (2000), po ktorom nasledovali nahrávky Nellyville (2002), Sweat (2004), Suit (2004), Brass Knuckles (2008), 5.0 (2010) a M.O. (2013). Okrem toho vydal aj kompilácie Sweatsuit (2005) a The Best Of Nelly (2009). Na konte má tri ceny Grammy. Ako herec sa predstavil v snímkach Snipes (2001), Za mrežami (2005) a Reach Me (2014) či v rokoch 2008 a 2009 v seriáli C.S.I.: Kriminálka New York (2004 - 2013).

Viac o téme: Nelly
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu