Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Jej FOTO v bikinách už neprekvapí, tak si ich 52-ročná herečka vyzliekla!

Elizabeth Hurley Zobraziť galériu (6)
Elizabeth Hurley (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Luxusnú postavičku herečky Elizabeth Hurley (52) sme na topkách ospevovali už neraz. Nemôžete sa nám čudovať. Anglická herečka sa aj po prekročení 50-tky udržiava v skvelej kondícii a za to si rozhodne zaslúži pochvalu. Fotkami v bikinách už však nikoho neprekvapí. Toho si je vedomá zrejme aj ona sama. A preto zverejnila na instagrame fotku, na ktorej zašla o kúsok ďalej.

Elizabeth Hurley sa okrem herectva venuje navrhovaniu plaviek a bikín. Už viac ako desať rokov má vlastnú značku, ktorú si aj sama propaguje. Jej profily na sociálnych sieťach sú priam zahltené fotkami v úspornom kúpacom odeve. A keďže má brunetka postavu hodnú modelky, skvele vyzerá ako v bikinách, tak aj v celých plavkách. 

Podľa reakcií fanúšikov, pohľad na úsporne oblečenú Elizabeth ich tak skoro neomrzí. Kým chlapi s nadšením ospevujú jej krivky, pre ženy je motiváciou a veľkou inšpiráciou. 

V týchto dňoch sa však herečka rozhodla poštekliť mužskú fantáziu o čosi viac. Na instagrame totiž zverejnila fotku, na ktorej pózuje bez vrchného dielu bikín. Nájdete ju v GALÉRII>>

Viac o téme: Elizabeth Hurley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu