Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kráska zo šou Big Brother celkom nahá: Ako veľryba!

Laura Carter Zobraziť galériu (7)
Laura Carter (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Predviedla sa v plnej kráse! Laura Carter (32) účinkovala v niekoľkých televíznych seriáloch a zviditeľnila sa aj v šou Big Brother. Príznačné pre ňu bolo, že sa rada pochválila sexi krivkami. V týchto dňoch ju najviac zamestnáva príprava na materstvo, avšak našla si aj čas na nafotenie tehotenských aktov. Ako sa vám odvážne zábery tejto tehuľky páčia?

Mnohé budúce mamičky sa počas obdobia tehotenstva dajú zvečniť s guľatým bruškom. Výnimkou nie sú ani celebritné maminy. Tie dokonca pri tej príležitosti často pózujú nahé. Pred objektívom zhodila šaty napríklad aj hviezdička z Veľkej Británie - Laura Carter.   

Kráska, ktorá sa donedávna pýšila tip-top postavičkou, sa nedávno vyjadrila, že sa s tehotenským bruškom cíti ako veľryba. Keď sa toto prirovnanie začalo riešiť v médiách, nahnevala sa. „Samozrejme, sú dni, keď sa cítime ako veľryby. Bože, včera v noci mi trvalo hodinu, aby som sa na posteli prevalila,” reagovala brunetka. 

Tá si ale podľa vlastných slov tehotenstvo užíva. „Moje nádherné brucho. Som hrdá, že som ťa mohla v uplynulých mesiacoch sledovať, ako rastieš,” vyjadrila sa Laura. Tehotenstvo zároveň označila za čarovnú skúsenosť, ktorá žene zmení celý život. Rovnako sa začiatkom týždňa vyjadrila aj Kylie Jenner, ktorá 1. februára priviedla na svet dcérku menom Stormi.  

Tehotná Laura Carter pózovala pred objektívom celkom nahá.
Zobraziť galériu (7)
Tehotná Laura Carter pózovala pred objektívom celkom nahá.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Big BrotherLaura Carter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu