Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tehotná manželka Johna Legenda prekvapuje: Dieťa zo mňa vysáva život!

Chrissy Teigen, John Legend Zobraziť galériu (5)
Chrissy Teigen, John Legend (Zdroj: SITA)

DELTA - Americká modelka Chrissy Teigen uviedla, že z nej dieťa, ktoré čaká s manželom, spevákom Johnom Legendom, vysáva život.

Tridsaťdvaročná rodáčka z Delty v Utahu to napísala na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. "Moje dieťa zo mňa vysáva život. Pije moju vodu a ja som potom smädná. Je moje jedlo a ja som hladná. Berie mi zdravie a ja som preto chorá. Prečo vytvárame tieto monštrá, ktoré nás chcú zabiť?," uviedla modelka.

 

 

Tridsaťdeväťročný Legend a Teigen sa zasnúbili v decembri 2011 po štvorročnom vzťahu. Manželmi sú od septembra 2013. Predvlani v apríli privítali na svete dcéru Lunu Simone.

John Legend a Chrissy
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Christine "Chrissy" Teigen debutovala v roku 2010 na titulnej strane plavkového vydania časopisu Sports Illustrated. O štyri roky neskôr sa pri príležitosti 50. výročia edície objavila na jej obálke spolu s Ninou Agdal a Lily Aldridge. Pre magazín pózovala aj v rokoch 2011, 2012, 2013 a 2017. Predstavila sa tiež napríklad vo videoklipoch ku skladbám All Of Me či Love Me Now jej manžela Johna Legenda. Príležitostne sa venuje aj moderovaniu a herectvu. Je tiež autorkou kuchárskej knihy Lahodné pokušenia (2016).

Viac o téme: Tehotenstvo Chrissy TeigenJohn Legend
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu