Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vojvodkyňa Kate medzi celebritami žiarila, ale... Drsná kritika kvôli TOMUTO outfitu!

Vojvodkyňa Kate Zobraziť galériu (19)
Vojvodkyňa Kate (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Nedeľný večer sa niesol v znamení odovzdávania prestížnych filmových cien BAFTA 2018, ktorého sa okrem hereckých hviezd zúčastnili aj princ William (35) s manželkou Kate (36). Ako už býva zvykom, tehotná vojvodkyňa si dala na svojom vzhľade záležať. Medzi hviezdy filmového plátna by pokojne zapadla, keby...

... prišla v čiernom! Téma sexuálneho násila a obťažovania je momentálne búrlivo diskutovaná. Po viacerých škandáloch sa na ňu rozhodli poukázať aj šoubiznisové hviezdy, keď na nedávne udeľovanie Zlatých glóbusov prišli odeté v čiernych róbach. Práve táto farba dominovala aj na červenom koberci cien BAFTA, ktoré každoročne odovzdáva Britská akadémia filmového a televízneho umenia. Celebrity sa opäť bez váhania rozhodli podporiť kampaň s názvom Time´s Up - či už pripnutím odznaku s týmto nápisom, alebo tak, že sa zahalili do čiernej  

V nedeľu večer sa v čiernych róbach predviedli také herecké divy ako Angelina Jolie, Jennifer Lawrence, Salma Hayek, Margot Robbie, či Emma Roberts. Čestnými hosťami podujatia boli aj princ William s manželkou Kate. Tehotná vojvodkyňa však stavila na šaty tmavozelenej farby, kvôli čomu si na sociálnych sieťach vyslúžila poriadnu kritiku. Rôzne aktivistky jej totiž vyčítali, že odmietla podporiť kampaň proti sexuálnemu násiliu. 

Kate však veľmi nemala na výber. Jednak preto, že podľa kráľovského protokolu je čierna farba šiat určená len na smútočné chvíle, ale aj preto, že členovia monarchie sa majú vyhýbať podpore akýchkoľvek hnutí a politických aktivít. Zrejme aj preto nemala nikde na šatách pripnutý odznak s nápisom Time´s Up.   

OUTFITY ostatných krások nájdete v GALÉRII>>

Vojvodkyňa Kate vyzerala na odovzdávaní cien BAFTA 2018 nádherne.
Zobraziť galériu (19)
Vojvodkyňa Kate vyzerala na odovzdávaní cien BAFTA 2018 nádherne.  (Zdroj: SITA)

Hoci vojvodkyňa Kate musela čeliť drsnej kritike, viacerí sa zhodli na tom, že jej róba bola akýmsi kompromisom.
Zobraziť galériu (19)
Hoci vojvodkyňa Kate musela čeliť drsnej kritike, viacerí sa zhodli na tom, že jej róba bola akýmsi kompromisom.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kráľovská rodinaVojvodkyňa KateBAFTA 2018Princ Willam
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu