Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rodinné problémy oscarovej herečky: Nateraz s filmami končí!

Hilary Swank Zobraziť galériu (6)
Hilary Swank (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Americká herečka Hilary Swank si na istý čas dáva pauzu od herectva. Chce sa totiž starať o otca, ktorý nedávno podstúpil transplantáciu pľúc.

Štyridsaťročná rodáčka z mesta Lincoln v Nebraske to uviedla pre HuffPost Live. "Môj otec býva so mnou. Práve teraz som jediná, kto sa oňho stará. Musím tomu venovať istý čas, no v porovnaní s dĺžkou života, je to iba nepatrný zlomok. Dostala som niekoľko pracovných ponúk, ktoré som neprijala, odmietla som aj niekoľko ďalších vecí, no beriem to tak, že sme tu predovšetkým pre naše rodiny. Objavilo sa viacero pekných projektov, no nakoniec som si uvedomila, že nechcem robiť nič iné, ako byť s otcom vtedy, keď ma potrebuje," prezradila predstaviteľka Holly zo snímky P.S. Milujem ťa (2007).

Swank ďalej priznala, že keď bola malá, neboli si s otcom veľmi blízki. Verí však, že ak budú spolu tráviť viac času, utuží to ich vzťah a vynahradia si všetko, čo zmeškali. "Čas sa nedá vrátiť späť. Viem, že ak by som sa oňho nestarala, neskôr by som to ľutovala. Je to pre mňa česť," uzavrela herečka. 

Hilary Swank sa herectvu venuje od detstva a prelom v kariére jej v roku 1994 priniesla hlavná úloha v snímke Nový Karate Kid (1994). V roku 2000 získala svojho prvého Oscara za hlavnú úlohu vo filme Chlapci neplačú (1999), druhého jej v roku 2005 vyniesla športová dráma Million Dollar Baby (2004). Verejnosť ju môže poznať aj zo snímok ako Takmer dokonalý zločin (2000), Aféra s náhrdelníkom (2001), Insomnia (2002), Anjeli s oceľovým hlasom (2004), Čierna Dahlia (2006), Diablova žatva (2007), Amelia - Stratená v Pacifiku (2009), Conviction (2010), Silvestrovská noc (2011), Intímna pasca (2011) či The Homesman (2014). 

Viac o téme: Hilary Swank
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu