Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Extrémny výstrih ryšavej modelky: Bradavky ostali skryté len zázrakom!

Victoria Clay Zobraziť galériu (9)
Victoria Clay (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Odvaha jej nechýba! Victoria Clay (23) skúšala uspieť v šou Britain’s Next Top Model. Súťaž síce nevyhrala, avšak veľmi dobre vie, ako na seba strhnúť pozornosť. V dave sa nestratí vďaka výraznej ryšavej hrive a keď zavíta do spoločnosti... Tak je o rozruch ozaj postarané. Aha!

Victoria Clay síce nie je príliš známa, no je dosť pravdepodobné, že o nej ešte budeme počuť. Finalistka posledného ročníka súťaže Britain’s Next Top Model robí všetko pre to, aby sa na ňu nezabudlo. 

Ryšavka sa počas pôsobenia v súťaži prezentovala ako Ruža Anglicka so skvelými prsiami. A že je hodná takejto prezývky sa usiluje dokázať pri každej možnej príležitosti. Victoria sa aj pred pár dňami vybrala na istú párty nahodená v kvetinovom overale, ktorého výstrih siahal takmer po pupok. 

Mnohé ženy by sa v takomto outfite cítili nekomfortne a každú chvíľu by si výstrih kontrolovali, aby neukázali viac, než mali v pláne. Victoria však vyzerala maximálne sebavedomo a pikantnému trapasu sa počas celého večera vyhla. 

FOTO Victorie Clay v odvážnom outfite nájdete TU>>

 

Viac o téme: Victoria Clay
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu