Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Známe krásky pokope: TÁTO v podprsenke bola TOP!

Alessandra Ambrosio Zobraziť galériu (11)
Alessandra Ambrosio (Zdroj: SITA)

MILÁNO - Nemala konkurenciu! Vo štvrtok večer sa na charitatívnom podujatí amFAR zišli viaceré známe modelky. Niet pochýb, že každá z nich si dala na svojom vzhľade záležať a všetky vyzerali skvele. Medzi kráskami však dosť vytŕčala Brazílčanka Alessandra Ambrosio (36), ktorá zaujala najmä provokatívnou róbou.

Po sérií fashion podujatí v New Yorku a Londýne sa týždne módy presunuli do Milána. Okrem rôznych prehliadok sa prominentné tváre schádzajú aj na sprievodných akciách. Jednu taku usporiadala nezisková medzinárodná organizácia amFAR, ktorú svojou prítomnosťou podporili spevák Andrea Bocelli s manželkou, či modelky Lottie Moss, Karolina Kurková, Hailey Baldwin a Alessandra Ambrosio.

Najviac zažiarila práve posledná spomínaná dáma. A to nielen vďaka trblietavej róbe. Alessandra má krásnu tvár a dokonalé krivky, ktoré vyzerajú po dvoch pôrodoch bezchybne. Model, ktorý si tentokrát obliekla pozostával z úspornej podprsenky a sukňa odhaľovala jej stehienko. 

”Vaše telo po tehotenstve nebude už nikdy vyzerať tak, ako pred tým. Ale ja osobne si myslím, že mám dokonca lepšiu figúru, od kedy mám deti. Je to preto, že pri nich zapájam do pohybu aj svaly, o ktorých som doposiaľ ani nevedela,” vyjadrila sa v nedávnom rozhovore atraktívna brunetka. 

OUTFITY ostatných dám nájdete v GALÉRII>>

Krásna Alessandra Ambrosio vyzerala v provokatívnej róbe ako bohyňa.
Zobraziť galériu (11)
Krásna Alessandra Ambrosio vyzerala v provokatívnej róbe ako bohyňa.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Alessandra AmbrosioAmFAR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu