Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známa speváčka o vzťahu so svojimi fanúšikmi: Robí z nich svojich kamarátov!

Dua Lipa
Dua Lipa (Zdroj: SITA/AP)

LONDÝN - Anglická speváčka Dua Lipa chce byť dobrým príkladom pre svoje fanúšičky. Dvadsaťdvaročná umelkyňa sa tak vyjadrila v rozhovore pre britský denník The Sun.

"Dostávam veľa správ od dievčat, v ktorých mi hovoria ako ich posilňujem. Veľa to pre mňa znamená," uviedla mladá interpretka, ktorá podľa vlastných slov svojimi skladbami vedie poslucháčov a poslucháčky k sebaúcte. Ako vysvetlila, nemá problém fanúšičkám poradiť, ak je to potrebné.

"Staneme sa kamarátkami a ak majú problémy, napíšu mi na Twitteri. Poviem im, že som si prešla tým istým. A rozprávam sa s nimi, tak ako s mojou malou sestrou Rinou alebo mladším bratom Gjinom. Vždy som sa snažila byť dobrým príkladom," dodala.

Dua Lipa začala s hudobnou kariérou už ako 14-ročná, keď na službe YouTube zverejňovala coververzie hitov iných speváčok. Jej prvým vlastným singlom bola skladba New Love, ktorú uviedla v auguste 2015. Preslávila sa však najmä skladbou Be The One, ktorú ponúkla v októbri toho istého roku. Na konte má štúdiovku Dua Lipa (2017) a tri EP. Zo spomínaného debutového albumu pochádza singel New Rules, s ktorým sa jej podarilo dobyť UK Chart.

Viac o téme: Dua Lipa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu