Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

19-ročná hviezdička celkom nahá: Tak, toto vás prekvapí!

Bella Thorne Zobraziť galériu (8)
Bella Thorne (Zdroj: GQ Mexico)

LOS ANGELES - Prísny zákaz retuše! Že niekdajšia Disney hviezda Bella Thorne (19) nemá problém s nahotou, šokuje asi málokoho. Príjemným prekvapením však je, že sa rozhodla ukázať svetu bez akýchkoľvek úprav. Počas fotenia eroticky ladených záberov pre magazín GQ Mexico si totiž dala požiadavku, aby bolo jej telo zobrazené úplne reálne. Nuž, a to sa v šoubiznise často nevidí...

Magazín GQ na svojich stránkach odhalil už viacero prominentných krások. K nim sa najnovšie pridala aj Bella Thorne, ktorá sa stala súčasťou šoubiznisu v čase dospievania, keď sa objavovala na obrazovkách stanice Disney Channel.

Dnes je z herečky 19-ročná slečna, ktorá viac ako talentom púta pozonosť kontroverzným správaním, lesbickými chúťkami a outfitmi akoby inšpirovanými v šatníku nejakej prostitútky.

Treba ale uznať, že zábery, ktoré Bella nafotila pre magazín GQ sú celkom vydarené. Hoci pred objektívom pózovala aj v Evinom rúchu, fotka nie je vôbec vulgárna. Zaujímavé tiež je, že mladá hviezdička mala podmienku, aby jej fotky neboli retušované.   

„Želám si, aby ľudia viac hovorili o svojich pochynostiach, aby každý vo svete vedel, že na to nie je sám,” objasnila svoje rozhodnutie Bella. „Ak ukážu moje jazvy po akné, vrásku na čele, či to, že moje zuby nie sú dokonalo biele, ľudia sa na to pozrú a povedia si ona nie je dokonalá. A väčšina možno nechce, aby to verejnosť zistila, ale ja na to kašlem. Chcem vám povedať, že ani ja nie som dokonalá a som tiež len skutočný človek,” dodala.  

Nahé FOTO Belly Thorne nájdete v GALÉRII>>

Bella Thorne ozdobila svojim sexepílom aktuálne vydanie magazínu GQ Mexico. Pohľad na jej kolená prezrádza, že jej požiadavke, aby neboli fotky retušované, vyhoveli.
Zobraziť galériu (8)
Bella Thorne ozdobila svojim sexepílom aktuálne vydanie magazínu GQ Mexico. Pohľad na jej kolená prezrádza, že jej požiadavke, aby neboli fotky retušované, vyhoveli.  (Zdroj: GQ Mexico)

Viac o téme: Bella Thorne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu