Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Žena českého speváka ukázala telo po pôrode: Hotový je z nej nielen on!

Tomáš Klus a jeho manželka Tamara sa stali trojnásobnými rodičmi začiatkom septembra. Zobraziť galériu (7)
Tomáš Klus a jeho manželka Tamara sa stali trojnásobnými rodičmi začiatkom septembra. (Zdroj: Instagram)

PRAHA - A ona vôbec rodila? Túto otázku si pri pohľade na trojnásobnú maminu Tamaru Klusovú (29) položia asi viacerí. Manželka obľúbeného českého speváka Tomáša Klusa (31) sa zhurba tri mesiace po pôrode pýši dobrou figúrou, na ktorej očividne poctivo pracuje. Dôkazom je momentka, ktorú hrdý manžel zverenil na instagrame. Aha!

Nie je žiadnym tajomstvom, že spevák Tomáš Klus prežíva šťastné obdobie. Svoj podiel na tom majú najmä jeho tri ratolesti, ktoré mu porodila manželka Tamara. Tú si možno niektorí z vás pamätajú ako jednu zo súťažiacich v speváckej šou Hlas Česko Slovenska. 

Sympatická brunetka sa ale momentálne naplno venuje mamičkovským povinnostiam. Popri nich a starostlivosti o domácnosť si však najde aj chvíľku pre seba. Zvlášť na to, aby zapracovala na svojej figúre.   

Tomáš zverejnil v uplynulých dňoch na instagrame jej fotku, ktorá vznikla počas toho, ako brunetka doma cvičila. „Som plný obdivu k tomu, ako to ženy zvládajú a dokážu pri tom vyzerať,” pripísal k momentke spevák. Okrem neho zahrnuli Tamaru komplimentami aj viacerí jeho fanúšikovia.     

„Tri pôrody v priebehu štyroch rokov mi dokázali, aké je ľudské telo dokonalé. A teraz mu to chcem všetko vrátiť a začať sa mu trošku venovať,” prezradila Tamara. Jej FOTO v cvičebnom úbore nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Tomáš KlusTamara Klusová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu