Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Herečka zo seriálu Glee požiadala o rozvod: Už druhýkrát!

Naya Rivera Zobraziť galériu (5)
Naya Rivera (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka a herečka Naya Rivera znova podala žiadosť o rozvod s manželom Ryanom Dorseym. Podľa informácií magazínu Us Weekly tak urobila 5. decembra a v súdnych dokumentoch uviedla ako dôvod rozvodu neprekonateľné rozdiely.

Za dátum odlúčenia uviedla 30-ročná herečka 24. november, čo je deň predtým, ako ju zatkli za domáce násilie v dôsledku potýčky s Dorseym. Rivera žiada súd o udelenie striedavej starostlivosti o ich dvojročného syna Joseyho a chce tiež, aby obom stranám zamietol manželské alimenty.

Predstaviteľka Santany Lopez zo seriálu Glee (2009 - 2015) a Dorsey vlani v novembri oznámili, že sa rozvádzajú. Herečka vtedy požadovala výhradnú fyzickú starostlivosť o Joseyho s možnosťami návštev pre jeho otca. V októbri však žiadosť o rozvod odvolali. Do spomínanej potýčky s 34-ročným hercom sa Rivera dostala podľa polície kvôli synovi, pričom úlohu zrejme zohral aj alkohol. Prepustili ju na kauciu tisíc dolárov.

Nayu Riveru môžu diváci a diváčky poznať aj zo seriálu The Royal Family (1991- 1992), v ktorom stvárňovala Hillary Winston. V rokoch 2002 až 2006 sa predstavila v niekoľkých epizódach The Bernie Mac Show (2001 - 2006). Menšie úlohy si vyskúšala aj v ďalších televíznych projektoch. V roku 2011 podpísala zmluvu s hudobným vydavateľstvom Columbia Records, prostredníctvom ktorého by mala vydať svoj debutový album. Z neho v roku 2013 predstavila singel Sorry, v ktorom hosťuje jej bývalý snúbenec Big Sean.

Viac o téme: Naya RiveraRyan Dorsey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu