Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Obrovská hanba blond moderátorky: Úsmev od ucha k uchu a prsník v plnej paráde!

Adriana Abenia Zobraziť galériu (7)
Adriana Abenia (Zdroj: profimedia.sk)

MADRID - Od hanby sa išla pod zem prepadnúť! Adiana Abenia (33) síce v našich končinách nie je známa, no v rodnom Španielsku je obľúbenou moderátorkou. Nikoho preto neprekvapí jej účasť na štvrtkovej akcii GQ Man of the Year Awards. Blondínka sa predviedla na slávnostnom kobereci v sexi šatach s hlbokým výstrihom, z ktorého jej počas pózovania fotografom vypadol nahý prsník. Keď si to kráska uvedomila, to len bola "podívaná".

Pobavila! Magazín GQ usporiadal vo štvrtok večer v Madride odovzdávanie cien pre mužov roka 2017. Medzi prítomnými rozhodne najviac zaujala moderátorka Adriana Abenia, ktorá mala oblečené priesvitné šaty a pod nimi len čierne tango nohavičky.

Podprsenku nechala blondínka doma a jej absencia sa jej nepekne vypomstila. A to práve v najnevhodnejšej chvíli. Keď sa Adriana spokojne usmievala na fotografov (zrejme) netušila, že sa na nich "usmieva" aj jej prsník.  

Akonáhle ju na pikantný trapas upozornili, moderátorka sa zatvárila dosť šokovane a zahanbene. Výsledkom sú momentky, ktoré vás rozhodne pobavia. 

FOTO pikantného trapasu blonďavej moderátorky nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Adriana Abenia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu