Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Stalloneho kočky v mini, svalnáčova dcéra v podprsenke: Ej, tie sa vydarili!

Hollywoodski svalnáči majú doma takéto krásky. Zobraziť galériu (8)
Hollywoodski svalnáči majú doma takéto krásky. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Krásavice! Šoubiznis je plný prominentných dcér, ktoré robia slávnym rodičom radosť. Vďaka trom blonďavým princeznám sa napríklad Sylvester Stallone (71) môže cítiť ako taký rozprávkový kráľ. Nemenej šarmantná je však aj Simone Garcia Johnson (16), ktorej otcom je svalnáč Dwayne The Rock Johnson (45). Mladé slečny sa nedávno stretli v spoločnosti a pohľad na ne stál ozaj za to.

Sylvester Stallone momentálne čelí nepríjemnému škandálu. Podľa medializovaných informácií mal v roku 1986 prinútiť isté 16-ročné dievča, aby malo pohlavný styk a orálny sex s ním a jeho osobným strážcom. Slávny herec tieto obvinenia rázne popiera, avšak nie každý mu verí jeho nevinu. 

Predstaviteľ Rockyho Balbou a Johna Ramba určite nie je nadšený z toho, že sa jeho meno prepiera v médiách v súvislosti s takýmito informáciami. Malou útechou mu môžu byť aspoň pochvalné články, ktoré ospevujú jeho tri krásne dcéry. 

Sistine, Scarlet a Sophia sa totiž počas uplynulého týždňa zúčastnili večierka, v rámci ktorého bola médiám predstavená nová Miss Golden Globe. Na poslednom odovzdávaní Zlatých glóbusov mali tú česť práve ony, teraz sa z tejto príležitosti teší Simone Garcia Johnson. 

Dcéra herca Dwayne Johnsona, známeho skôr pod prezývkou The Rock, sa predviedla v čiernych šatách, ktorých vršok pozostával z podprsenky. Stalloneho princezničky vystavili na obdiv svoje nohy. FOTKY z podujatia nájdete v GALÉRII>> 

Viac o téme: Simone Garcia Johnson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu