Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Desivá pravda o Rambovi: Unikli usvedčujúce dokumenty, Stallone mal zneužiť 16-ročné dievča!

Sylvester Stallone Zobraziť galériu (4)
Sylvester Stallone (Zdroj: telkac)

LOS ANGELES - Americký herec a hviezda akčných filmov Sylvester Stallone rozhodne poprel medializované obvinenia, podľa ktorých mal pred vyše troma desaťročiami sexuálne zneužiť 16-ročné dievča. Informovala o tom v piatok agentúra AP.

Správu o údajnom Stalloneovom previnení priniesol vo štvrtok britský bulvárny denník Daily Mail. Ten tvrdil, že má k dispozícii policajnú správu o celom incidente.

Podľa Daily Mailu k nemu malo dôjsť v roku 1986 v Las Vegas, keď tam Stallone natáčal snímku Do útoku (Over the Top). 

Vtedy 40-ročný herec tam mal prinútiť isté 16-ročné dievča, aby malo pohlavný styk a orálny sex s ním aj s jeho telesným strážcom. Dievča sa neodvážilo Stallonea oficiálne obviniť, lebo sa celou udalosťou cítilo veľmi ponížené. 

Britský denník na podporu svojich tvrdení zverejnil aj 11-stranový dokument, ktorý označil za kópiu príslušnej správy policajného oddelenia v Las Vegas. 

"Je to absurdná, totálne nepravdivá historka," uviedla vo štvrtkovom vyhlásení pre DPA Stalloneova hovorkyňa Michelle Bega. Zdôraznila pritom, že Stallonea v súvislosti s údajným sexuálnym útokom v Las Vegas nikdy nevyšetrovali.   

Herec, scenárista a režisér Sylvester Stallone sa stal populárnym najmä ako predstaviteľ Rockyho Balbou a Johna Ramba zo série mimoriadne úspešných rovnomenných filmov.

Viac o téme: Sylvester Stallone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu