Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávne maminy sa pýšia dcérami, táto herečka zas... Aha, podobu nezaprie!

Kate Hudson Zobraziť galériu (10)
Kate Hudson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Aj ona má svoj klon! Šoubiznis je plný celebritných dám, ktoré sa pýšia krásnymi dcérami. Tie neraz slávnym mamám akoby z oka vypadli. Svoje "mladšie ja" má doma aj herečka Kate Hudson (38). Nakrátko vystrihaná umelkyňa nedávno vzala do spoločnosti syna Rydera a ich podoba priam bije do očí.

71-ročná herečka Goldie Hawn je verejnosti známa vďaka účinkovaniu v mnohých počinoch. Spomenúť možno filmy Vojačka Bejnaminová, Klub odložených žien, Smrť jej pristane a mnohé iné. O blondínke sa tiež vie, že vyznáva zdravý životný štýl, pravidelne športuje a s manželom Kurtom Russellom tvoria jeden z najstabilnejších párov Hollywoodu. 

Dvojica si bežne prejavuje svoju lásku aj na verejnosti. Láskyplne sa k sebe túlili aj pred pár dňami na podujatí, ktoré usporiadala herečkina nadácia zameraná na podporu projektov pre deti.

Goldie prišli okrem manžela podporiť aj syn Wyatt, dcéra Kate Hudson a starší vnuk Ryder. 13-ročný chlapec nebol z bleskov fotoaparátov vôbec nervózny. Práve naopak, rozdával úsmevy na všetky strany. Ochotne pózoval aj so známou maminou Kate, na ktorú sa výrazne ponáša. Presvedčte sa o tom na vlastné oči v GALÉRII>>

Viac o téme: Kate HudsonGoldie Hawn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu