Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Jacksonove deti na červenom koberci: Michael by bol pyšný!

Paris Jackson a jej brat Prince si vyšli do spoločnosti. Zobraziť galériu (7)
Paris Jackson a jej brat Prince si vyšli do spoločnosti. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Škoda, že sa toho nedožil! Paris Jackson (19) sa kedysi šoubiznisu stránila. Dnes sa však celkom rada ukazuje v spoločnosti. Tento týždeň zavítala na slávnostnú večeru zameranú na podporu boja proti AIDS. Spločnosť jej netradične robil brat Prince (20), s ktorým sa držala za ruku. Niet pochýb, že keby ich slávny otec videl, ako sa majú radi a že podporujú charitatívne projekty, tak by bol patrične hrdý.

Byť dieťaťom Kráľa popu určite nebolo jednoduché! Potomkovia legendárneho Michaela Jacksona, ktorý zahynul v roku 2009, by o tom vedeli hovoriť zrejme hodiny. Dcéra Paris čo-to naznačila v nedávnom rozhovore pre magazín Rolling Stone. 

Sympatická plavovláska sa v posledných rokoch vyrovnala so záujmom verejnosti a bulváru. Médiám poskytuje rozhovory, ukazuje sa v spoločnosti a prostredníctvom instagramu sa so svetom delí aj o svoje súkromie.

Najnovšie sa stala ambasadorkou nadácie, ktorú založila jej krstná mama Elizabeth Taylor. Kvôli tomu nedávno navštívila Malawi, kde sa viac oboznámila s prácou organizácie. „Najbolestivejšie pre mňa bolo, keď som sa zoznámila s 20-ročnou mamičkou trpiacou HIV. Keby dostala potrebné lieky skôr, vírus nemusel prejsť na jej dieťatko. Keď som sa s ňou rozprávala, v jej očiach som videla, že očakáva smrť. U nás máme viacero možností, takže tu stále je nejaká šanca. Ale tam, keď vám, diagnostikujú HIV, tak myslíte len na to, že vám už niet pomoci,” uviedla v rozhovore pre In Style magazín Paris.      

Prince a Paris majú spolu dobrý vzťah. Potvrdili to aj počas pózovania fotografom, keď sa takto držali za ruky.
Zobraziť galériu (7)
Prince a Paris majú spolu dobrý vzťah. Potvrdili to aj počas pózovania fotografom, keď sa takto držali za ruky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Michael JacksonPrince JacksonParis Jackson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu