Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Spevák slávneho hitu trojnásobným otcom: Dcérku mu na svet priviedla o 33 rokov mladšia žena!

Billy Joel Zobraziť galériu (5)
Billy Joel (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký spevák, klavirista a skladateľ Billy Joel je trojnásobným otcom. Jeho manželka Alexis Roderick priviedla v nedeľu večer na svet dcéru, ktorú pomenovali Remy Anne. Dievčatko sa narodilo v nemocnici v New Yorku a po narodení vážilo 3 260 gramov, potvrdil hudobníkov hovorca.

Pre 68-ročného muzikanta a 35-ročnú jazdkyňu je novorodené dievčatko druhým spoločným potomkom. Dvojica už spolu vychováva dvojročnú dcéru Dellu Rose. Joel má okrem toho tiež 31-ročnú dcéru Alexu Ray Joel s modelkou Christie Brinkley, ktorá bola v rokoch 1985 až 1994 jeho druhou manželkou. Okrem toho bol ženatý aj s Elizabeth Weber Small a Katie Lee. S Roderick sa oženil začiatkom júla 2015.

Billy Joel pôsobí na hudobnej scéne od roku 1965 a na konte má dvanásť štúdioviek, pričom tú zatiaľ poslednú River Of Dreams vydal ešte v roku 1993. V roku 2001 uviedol na trh kolekciu klasických kompozícií s názvom Fantasies & Delusions. Medzi jeho najznámejšie skladby patria piesne ako Piano Man, Just The Way You Are, My Life, It's Still Rock And Roll To Me, Tell Her About It, Uptown Girl, We Didn't Start The Fire alebo The River Of Dreams. Joel predal na celom svete viac než 150 miliónov kópií nahrávok a je členom Skladateľskej aj Rock'n'rollovej siene slávy.

Viac o téme: Billy JoelAlexis Roderick
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu