Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Ženy, Beckhama musíte milovať! Paparazzi FOTO sú toho dôkazom

David Beckham Zobraziť galériu (10)
David Beckham (Zdroj: instagram a snapchat)

MALIBU - Dokonalý vo všetkých smeroch! Vyzerá to tak, že David Beckham (42) má všetko, čo má správny chlap mať. Za sebou skvelú futbalovú kariéru, vďaka ktorej sa dokáže postarať o svoju rozkošnú rodinku. Pod šatami bezchybné telo, kvôli ktorému by sa s Victoriou (43) ochotne vymenila nejedna žena. A to, ako sa známy športovec správa k deťom... No to musíte vidieť!

Hoci manželstvo Davida a Victorie Beckhamovcov bolo v minulosti poznačené údajnými neverami, aj po 18 rokoch sú stále spolu a vychovávajú troch synov a rozkošnú dcérku. Viacerí sa s nami určite zhodnú, že Beckhamovci tvoria jednu z najsympatickejších celebritných rodín. 

Ich profily na sociálnych sieťach sú plné vydarených spoločných fotografií a človek pri pohľade na ne má pocit, že David a Victoria sú nielen úspešnými hviezdami, ale aj dobrými rodičmi. Poviete si, že momentky na instagrame nemusia odražať realitu...

V podobnom duchu sa však nesú aj zábery, ktoré sa v týchto dňoch podarilo spraviť paparazzom. Tí zvečnili Davida a jeho ratolesti počas šantenia na pláži v Malibu. Bývalý futbalista zaujal nielen odhaleným svalnatým telom, ale aj tým, že malú princezničku Harper nosil na rukách a venoval sa aj starším synom, s ktorými si kopal loptu.   

Paparazzi FOTO starostlivého a fešného tatka Davida Beckhama nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: David BeckhamBeckhamovci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu