Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Po tejto žene túžili milióny mužov: Poznáte jej pravé meno?!

Cindy Crawford Zobraziť galériu (13)
Cindy Crawford (Zdroj: Instagram CC)

MALIBU - Dodnes vyzerá skvelo a v jej šľapajach kráča ako jej dcéra Kaia Gerber (16), tak aj syn Presley Gerber (18). Reč je o Cindy Crawford (52), ktorá v 90. rokoch patrila medzi takzvané topmodelky. Túžili po nej milióny mužov na celom svete. Mnohí však iste netušili, že meno Cindy nie je to oficiálne, s ktorým sa kráska narodila.

Cindy sa narodila 20. februára 1966 ako Cynthia Ann Crawford. V 80. a 90. rokoch patrila k popredným topmodelkám, objavovala sa na titulných stranách módnych časopisov, účinkovala v mnohých reklamných kampaniach. 

Spolu s ďalšími supermodelkami sa objavila v klipe Georga Michaela k piesni Freedom. Jej meno sa vyslovovalo takmer jedným dychom s ďalšími ako Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Linda Evangelista, Christy Turlington či Helena Christensen. 

Po tejto žene túžili
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Instagram CC)

Cindy obdivovali mnohé ženy a chceli vyzerať ako ona. Muži po nej túžili vo svojich snoch. Modelka bola vydatá za herecký sexidol Richarda Gereho. Trvalé šťastie však našla až s Randem Gerberom, ktorému porodila dve deti. Obe sa venujú modelingu ako ich slávna mama. 

Po tejto žene túžili
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Instagram CC)

Viac o téme: Cindy Crawford
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu