Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Synček promi dvojice šokoval na ulici: Keď uvidíte FOTO, zarazí to aj vás!

Megan Fox a Brian Austin Green Zobraziť galériu (5)
Megan Fox a Brian Austin Green (Zdroj: SITA)

CALABASAS - Aha, som princeznička! Sexica Megan Fox (31) a herec Brian Austin Green (44) sú manželia od roku 2010. Spolu majú troch rozkošných synov, ktorým sa maximálne venujú. Promi rodinku pred pár dňami nafotili paparazzi v uliciach a pohľad na 5-ročného Noaha zrejme mnohých prekvapí. Chlapček totiž vyzeral ako dievčatko!

Nie je tajomstvom, že krásna dcérka Angeliny Jolie a Brada Pitta - Shiloh Nouvel sa necíti byť dievčaťom, ale chlapcom. Okrem toho, že chce, aby ju všetci volali John, tak sa oblieka do chlapčenských šiat.

Outfity opačného pohlavia sa viac pozdávajú aj synčekovi herečky Charlize Theron. Adoptovaný Jackson okrem ružovej farby a dievčenských šiat zbožnuje tiež víly a hráva sa s bábikami. 

Ako typický chlapec sa rozhodne nespráva ani syn Megan Fox a Briana Austina Greena - Noah. Ten očividne zbožňuje princeznu Elsu z rozprávky Ľadové kráľovstvo. Práve v tomto kostýme bol nedávno oblečený, keď ho spoločne s rodičmi a súrodencami zvečnili paparazzi. 

Brian Austin Green sa už v minulosti vyjadril, že je voči synovej "zábavke" tolernatný a je mu jednu, čo si ľudia myslia. „Ak to chce nosiť, tak nech to nosí. Sú to len šaty a je to jeho život,” vyjadril sa herec známy zo seriálu Beverly Hills 90210. „Keď máte 5 rokov, je to správny čas na zábavu. Nikomu to predsa neubližuje, že nosí šaty,” dodal. Aký máte na to názor vy? 

Megan Fox a Brian Austin Green na prechádzke so synmi. Najstarší Noah vyzerá skôr ako dievčatko.
Zobraziť galériu (5)
Megan Fox a Brian Austin Green na prechádzke so synmi. Najstarší Noah vyzerá skôr ako dievčatko.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Megan FoxBrian Austin Green
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu