Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najodvážnejšia tehuľka šoubiznisu: Pôrod na spadnutie a ona? Na webe nahá!

Jenny Mollen a Jason Biggs Zobraziť galériu (6)
Jenny Mollen a Jason Biggs (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Herec Jason Biggs (39), známy najmä z tínedžerskej komédie Prci, prci, prcičky, a jeho manželka Jenny Mollen (38) tvoria pomerne nezvyčajný pár. S fanúšikmi sa ochotne delia o svoje súkromie a na sociálnych sieťach bežne zverejňujú kontroverzné fotografie. Urobili tak aj v týchto dňoch, keď má blondínka priviesť na svet ich druhého potomka. Pozrite sa, akú odvážnu fotku zavesila na internet!

Keď sa Jenny Mollen dozvedela, že nosí pod srdcom svoje druhé dieťatko, rozhodla sa to svetu oznámiť pomerne nezvyčajným spôsobom - nahou selfie. Tými zásobovala sociálne siete aj počas ďalších týždňov tehotenstva. A svoje holé telo vystavila na obdiv aj krátko pred pôrodom. 

Jenny oblečená len v miniatúrnych telových nohavičkách pózovala tak, že jej obnažené prsia skryl manžel dlaňami. Mnohí fanúšikovia sa v komentároch zhodil na tom, že blondínka nemá medzi prominentnými mamičkami konkurenciu. Našli sa však aj takí, čo herečku za jej odvahu skritizovali. Čo na kontroverznú fotku Jasonovej manželky hovoríte vy?   

Odvážnu FOTO tehotnej Jenny Mollen nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Prci prci prcičkyJason BiggsJenny Mollen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu