Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nahá selfie promi tehuľky: Namiesto podprsenky ruky!

Jason Biggs a Jenny Mollen. Zobraziť galériu (8)
Jason Biggs a Jenny Mollen.

LOS ANGELES - Nehanbí sa! Na topkách sme vás už informovali, že herec Jason Biggs (39), známy najmä z počinu Prci, prci, prcičky, sa o pár mesiacov stane dvojnásobným oteckom. Jeho žena Jenny Mollen (38) vraj nosí pod srdcom opäť chlapca. Na instagrame sa pravidelne chváli rastúcim bruškom a neváha pridať aj poriadne odvážne momentky.

Na hlave čapica a inak nič! Herečka Jenny Mollen patrí k aktívnym uživateľom sociálnych sietí. Manželka hviezdy z filmov Prci, prci, prcičky dokonca občas zverejní na webe fotku, ktorú by ukázal verejnosti len málokto. Urobila tak aj v týchto dňoch. 

Plavovláska sa ukázala fanúšikom celkom nahá. Záber vznikol v kúpeľni, kde sa táto prominentná rodinka fotí celkom rada. Jenny si prsia kryla rukami a predviedla guľaté bruško. Rekacie pod záberom sú však rôzne.  

Manželka Jasona Biggsa totiž prezradila, že sa u nej objavili komplikácie s placentou. Keďže je zhruba v polovici tehotenstva, jej obavy sú namieste. Viaceré ženy ju však ubezpečili, že aj s podobným problémom sa dnes tešia z bábätka. Ostáva teda len dúfať, že to bude aj herečkin prípad. 

Jenny Mollen pokojne zverejní na internete aj takúto nahú selfie.
Zobraziť galériu (8)
Jenny Mollen pokojne zverejní na internete aj takúto nahú selfie.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: PrcičkyJason BiggsJenny Mollen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu