Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tehotná speváčka prekvapila outfitom: Ukázala bruško, ale všetci zízali TAM!

Natasha Bedingfield s manželom Mattom. Zobraziť galériu (8)
Natasha Bedingfield s manželom Mattom. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Odvaha jej nechýba! Britská speváčka Natasha Bedingfield (35) počas uplynulého týždňa potešila fanúšikov, keď svetu oznámila, že pod srdcom nosí svoje prvé dieťatko. V piatok zavítala na podujatie s názvom amFAR Inspiration Gala, kde guľaté bruško aj predviedla. Oveľa viac pohľadov však smerovalo na jej hrudník. Blondínka si totiž obliekla šaty, pod ktoré si nedala podprsenku. A to bolo každému jasné!

Krásna a šťastná! Speváčka Natasha Bedingfield prežíva najkrajšie obdobie v živote každej ženy. Pod vplyvom tehotenstva priam žiari, o čom sa mohli presvedčiť aj návštevníci charitatívneho podujatia amFAR Inspiration Gala. Oblečená v čiernej róbe vyzerala speváčka fantasticky. Strih šiat totiž zvýraznil rastúce bruško a rafinované detaily odhalili blondínkine vnady.  

Natasha sa na úlohu mamičky veľmi teší. „Stať sa matkou bolo niečo, o čom som dlho snívala, ale mala som pocit, že je to ešte ďaleko,” uviedla v rozhovore pre The Sun. „Teraz sa už bruško ukazuje, čo je znakom toho, že sa to naozaj deje. Som veľmi šťastná, že ma čaká táto životná zmena a Matt ma veľmi podporuje,” uzavrela sympatická umelkyňa. Pohlavie dieťatka zatiaľ nie je známe. 

FOTO outfitu odvážnej tehuľky nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Natasha BedingfieldMatt Robinson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu